Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Paris Orly Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Paris Orly Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Paris Orly Flygplats miniguide

Paris Orly Flygplats
Biluthyrning Paris Orly Flygplats

Paris Orly Flygplats (ORY) ligger 14 km söder om Paris. Innan Charles de Gaulle byggdes var Frankrikes största flygplats Orly. Det delar plats med Charles de Gaulle och ägs av Aéroports de Paris. En bra förbindelse mellan flygplatsen och Paris både med buss och tåg.Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt Citér är de företag som hyr bilen.

År 2007 besökte 26.441.000 passagerare Paris Orly Airport. Den har två terminaler, Orly Väst och Orly Syd som har ett samband med en buss. Det är huvudkontoret för flera flygbolag inklusive Air France och Easy Jet.

Paris Orly flygplats har ett bra utbud av affärer och matställen, Orly söder har det bästa urvalet. Orly öster har också ett stort affärscentrum. Bland de bekvämligheter är en massage studio, skönhetssalong och olika underhållning för barn. Orly flygplats har två hotell som kan nås med en gratis buss, Hilton Paris Orly och Ibis Orly.