Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bournemouth

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bournemouth inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bournemouth miniguide

Hyrbil Bournemouth
Biluthyrning Bournemouth

Bournemouth är en stad helt i södra England. Den ligger i grevskapet Dorset, som gränsar till Engelska kanalen i söder. Bournemouth grundades 1810 och år 2008 var befolkningen drygt 160 000 Från mitten av 1800-talet var staden en populär bad och rekreation plats. Bournemouth lever mestadels på turism, eftersom klimatet är det varmaste i England och har fler soldagar.

Det är mycket mer att se och göra i Bournemouth än en inbjudande strand och staden är känd för de många blomsterträdgårdar och vackra slott. Författaren Mary Shelley är begravd på kyrkogården och staden bjuder på många museer och aktiviteter. Hela familjen kan njuta av saltvattenakvarium, vilket är ett stort akvarium eller tittar Bournemouth från ovan i en stor ballong.

Bournemouth flygplats ligger ca. 7 km utanför centrum och 2008 rankas som den bästa flygplatsen i England och den tredje bästa i världen.