Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Coventry

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Coventry inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Coventry miniguide

Hyrbil Coventry

Biluthyrning Coventry

Coventry egendom grevskapet West Midlands som ligger centralt i den södra halvan av England .Coventry ligger ca. 100 km nordväst om universitetsstaden Oxford och mer än 150 km nordväst om huvudstaden London. Staden är den nionde största i England och den elfte största i Storbritannien, och befolkningen var mätt på nästan 310 000 under 2008.

Lady Godiva, som förmodligen red naken genom staden grundade ett benediktinkloster med sin man 1043 Utanför grindarna utvecklats till en marknad som växte till en stad. Under medeltiden, Coventry en viktig stad på grund av textilproduktion, men mycket av den gamla staden förstördes under 2. Världskriget. Den moderna Coventry erbjuder många aktiviteter, och festligheter, inklusive familj festival Godiva Festival och International Jazz Festival.

Efter det Coventry flygplats hade fått lägga ner i december 2009, är Birmingham International Airport närmaste flygplats. Birmingham International Airport ligger ca. 15 km utanför Coventry och var den sjätte mest trafikerade flygplatsen i Storbritannien under 2007.

 

Svenska