Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Coventry

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Coventry inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Coventry miniguide

Hyrbil Coventry
Biluthyrning Coventry

Coventry egendom grevskapet West Midlands som ligger centralt i den södra halvan av England. Coventry ligger ca. 100 km nordväst om universitetsstaden Oxford och mer än 150 km nordväst om huvudstaden London. Staden är den nionde största i England och den elfte största i Storbritannien, och befolkningen var mätt på nästan 310 000 under 2008.

Lady Godiva, som förmodligen red naken genom staden grundade ett benediktinkloster med sin man 1043 Utanför grindarna utvecklats till en marknad som växte till en stad. Under medeltiden, Coventry en viktig stad på grund av textilproduktion, men mycket av den gamla staden förstördes under 2. Världskriget. Den moderna Coventry erbjuder många aktiviteter, och festligheter, inklusive familj festival Godiva Festival och International Jazz Festival.

Efter det Coventry flygplats hade fått lägga ner i december 2009, är Birmingham International Airport närmaste flygplats. Birmingham International Airport ligger ca. 15 km utanför Coventry och var den sjätte mest trafikerade flygplatsen i Storbritannien under 2007.