Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bradford

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bradford inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bradford miniguide

Hyrbil Bradford
Biluthyrning Bradford

Bradford ligger i grevskapet Yorkshire, som är den största länet i England. Staden ligger i norra England, genom en biflod Aire River. Manchester ligger ca 60 km söder om Bradford och Leeds har ett läge 14 km i östlig riktning.Under 2009 befolkningen i Bradford City mätt på knappt 300 000

Bradford har under många år baserat på ullindustrien och denna historia går tillbaka till 1300-talet. Staden är en kulturskatt av både prisbelönta utställningar och museer samt många vackra viktorianska byggnader. UNESCO: s världsarvslista, är Saltaire en liten plats nära Bradford och är ett unikt exempel på viktorianska byar.National Media Museum är ett välkänt museum delvis baserad på TV, film och radio. The Haworth Brontë prästgården Museum är hem till den berömda författaren systrarna Emily, Anne och Charlotte Brontë.

Leeds Bradford internationella flygplats med flygningar som till stora delar av världen och ligger 12 km utanför Bradford.