Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Leeds

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Leeds inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Leeds miniguide

Hyrbil Leeds
Biluthyrning Leeds

Staden tillhör län Leeds West Yorkshire och är beläget i norr i centrala England. Leeds är ett nav för handel och transporter, vilket beror på att staden är förknippad med de västra och östra hamnar i landet genom kanaler och floder. Eftersom Leeds gick upp på 1000-talet har staden varit ledande inom textilindustrin. I 2008 befolkningen var ca. 455 000 i staden.

Leeds är en modern stad med en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Om du vill lära dig mer om de gamla Leeds, det finns många museer i staden, inklusive Leeds City Museum och Royal Armouries Museum. Den erbjuder guidade turer i Temple Newsam Hus och gård från medeltiden, och gården en gång hörde till Henrik VIII. Leeds erbjuder teater, balett och gallerier utöver de festligheter som Leeds International Film Festival och Leeds Västindiska Carnival.

Leeds Bradford International Airport erbjuder flyg till att även omfatta östra Europa, Afrika och Mellanöstern. Flygplatsen ligger ca. 12 km utanför centrum.