Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Manchester

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Manchester inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Manchester miniguide

Hyrbil Manchester
Biluthyrning Manchester

Manchester är en engelsk stad i grevskapet Great Manchester. Staden ligger på västkusten norra delen av landet, och det är ca 60 km till Liverpool som gränsar till Irländska sjön i väster.Det är en stor hamn i staden på grund av Manchesterkanalen, som löper från floden Mersey i Liverpool. Under 2008 begränsar befolkningen inom staden mätt på nästan 465 000

Manchesters historia går tillbaka till 1300-talet och staden växte på grund av textilindustrin. Idag finns det många museer i staden som ger en introduktion till både historia och industrin, inklusive Manchester Museum och Cube. Staden är känd för hattemakeri, något du kan läsa mer om på Stockport hatt Works. Strax utanför Msnchester attraktioner som landets största Blue Planet Aquarium och Zoo Chester Zoo med över 500 olika arter.

Manchester Airport är den mest trafikerade flygplatsen i land utanför London-området. Det finns flyg till många delar av världen och flygplatsen är ca. 14 km utanför staden.