Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Liverpool

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Liverpool inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Liverpool miniguide

Hyrbil Liverpool
Biluthyrning Liverpool

Liverpool är ett av de största städerna ligger på västkusten i norra England. Den är belägen strax norr om gränsen till Wales, i länet kallas Lancashire.
Läget är centralt nära mynningen av River Mersey i Irländska sjön och var länge Storbritanniens största hamn, men förlorade tävlingen på 1960-talet. Befolkningen uppmättes under 2008 till nästan 470 000

Liverpool har mycket att erbjuda, både gamla och moderna. Första gången staden nämns i 1191 och framför allt hamn är ett stort museum. Cunard Byggnader, Port of Liverpool och St Georges Hall bör tas på besök för att förstå lite om Liverpools historia och unika arkitektur. Medlemmarna i The Beatles kom från Liverpool och här kan du uppleva flera resor till Beatles Magical Mystery Tour, förutom museet The Beatles Story.

Liverpool John Lennon Airport är belägen ca. 12 km utanför centrum och är uppkallad efter Beatles och fredsaktivist som sköts och dödades 1980.