Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Manchester Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Manchester Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Manchester Flygplats miniguide

Hyrbil Manchester Flygplats
Biluthyrning Manchester Flygplats

Manchester Airport (MAN) ligger 13,9 kilometer utanför Manchester City. Från tågstationen som ligger på flygplatsen mellan terminal 1 och 2 finns ordinarie tåg till Manchester. Manchester Airport har fått flera utmärkelser såsom Travel Weekly Globe Awards ”UK bästa flygplats 2008.

Under 2008 Manchester Airport tog emot 21.219.195 passagerare. Det är den mest trafikerade flygplatsen i England, om man bortser från de som är i London, och år 2007 var det 22 mest trafikerade i världen. Den har tre sammankopplade terminaler. Från Manchester finns det direktflyg till flera internationella destinationer även utanför Europa, särskilt till USA. De populäraste rutterna Palma de Mallorca, DublinAlicanteMalaga och Dubai.

Mat och shopping på Manchester Airport är mycket bra. Bland övriga anläggningar, en bank, en hälsoklinik och en lekplats som är öppen 24 timmar om dygnet.Radisson SAS Hotel ligger i direkt anslutning till flygplatsen. Det finns flera andra hotell på flygplatsen till Hilton Manchester Airport Hotel.