Hyrbil USA

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning USA

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i USA inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

USA miniguide

USA

Biluthyrning USA

USA (Förenta staterna) är en federal republik i Nordamerika. bestående av 52 stater. 50 av de stater samlas på den nordamerikanska kontinenten, från Kanada i norr och Mexiko i söder.Alaska är kontinentens nordvästra hörn (dvs, nordväst om Kanada), medan Hawaii är en ögrupp i Stilla havet. Befolkningen i USA är 307.200 tusen (2009), som gör landet till 3. folkrikaste i världen. Även i omfattning (9,8 miljoner km2) ligger på 3: e USA plats.

På grund av storleken (USA sträcker sig från Atlanten i öster till Stilla havet i väster), det finns många olika typer av landskap – och därmed de olika klimat typer. De flesta av landet ligger i den tempererade zonen, men i sydväst, finns det delar av öken klimatet i Hawaii och södra Florida Klimatet är tropiskt, medan det i Alaskas Arktis. Och längs den kaliforniska kusten är det medelhavsklimat. Det är annars typiskt för USA, de är relativt vanliga förekomst av extremt väder i vissa delar av landet: Tornadoes, orkaner och snöstormar.

Sevärdheter i detta stora och olikartade är så mycket att det skulle bli en väldigt lång lista om man skulle räkna dem. Det finns dock ett antal naturliga attraktioner som fortfarande bör nämnas – vilka alla är populära destinationer: Detta innefattar den berömda bergskedjan i Klippiga bergen i väster, den djupa kanjon Grand Canyon i Arizona, den stora prärien i Mellanvästern, badstränder i Florida och Kalifornien och de stora sjöarna (The Great Lakes) i nordväst (vid den kanadensiska gränsen).

Också alla större städer är naturligtvis ett antal attraktioner att erbjuda. Den största är New York , med sina 19 miljoner invånare i storstadsområdet (8, 2 miljoner i själva staden), är en av världens största städer.Annars Los Angeles (4 miljoner), Chicago (2,8 miljoner) och Houston (2,2 miljoner) som nämns – alla med storstadsområden runt den ursprungliga stadskärnorna.Dessutom finns det ett dussin städer med mer än 1 miljon invånare. Kapitalet i Washington, D. C . dock ”bara” knappt 600.000 invånare.

USA har naturligtvis ett antal större internationella flygplatser. Det största är John F. Kennedy International Airport i New York, som betjänar över 40 miljoner resenärer per år.

Välj din destination och datum för insamling och leverans av bilen runt motorn och få bra erbjudanden på en mängd olika hyrbilar i USA. Hyrbilguiden.se har en av de bästa urvalet och lägsta priser på hyrbilar i USA. Genom oss kommer du att få garanterat låga priser på alla de mest populära destinationer, inklusive Las Vegas , Los Angeles och Miami .

Svenska