Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Long Beach

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Long Beach inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Long Beach miniguide

Hyrbil Long Beach
Biluthyrning Long Beach

Long Beach är en stad i delstaten Kalifornien, och är beläget vid U. S. Stilla havskusten. Det ligger ca. 35 km söder om Los Angeles, och har 470.000 invånare (2008).Long Beach har ett av världens största hamnar och är också känd för sin oljeindustri.

Staden har en stor turism, med 5 miljoner besökare årligen. Det är kanske först och främst, sitt behagliga klimat, vackra sandstränder och goda möjligheter bad somlockar de flesta semesterfirare här.

Fartyget Queen Mary är en stor turistattraktion, som har varit i hamnen sedan 1969 och idag ett sjöfartsmuseum. Long Beach Museum of Art är också värt ett besök – ett konstmuseum beläget på en kulle – med vacker utsikt över Stilla havet. Museet har både permanenta och tillfälliga utställningar som skapas av både europeiska och amerikanska konstnärer.

Annars erbjuder Long Beach turisterna bra shopping i trendiga butiker, livliga nattliv med pubar, restauranger och nattklubbar, golfbanor, ett akvarium och konstgallerier.

Den berömda Disneyland (i staden Anaheim) är bara en halv timmes bilfärd från Long Beach.

Stadens flygplats – Long Beach Airport – ligger 8 km norr om centrum.