Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Boston

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Boston inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Boston miniguide

Hyrbil Boston
Biluthyrning Boston

Boston är beläget i nordöstra USA och är huvudstad och största staden i delstaten Massachsetts.Staden har    invånare, är regionens kommersiella och kulturella centrum.Boston grundades 1630 och är en av de äldsta i landet.

Staden har ett antal berömda universitet, och är en populär destination för turister – med över 12 miljoner besökare årligen.

En av de mest populära turistattraktionerna i Bostons Skywalk Observatorium – stadens synpunkter plats i toppen av Prudential Tower – där den har 360 graders panoramavy.Det finns också den populära restaurangen ”Top of the Hub”.   Museum of Fine Arts har många besökare – med en av världens största konstsamlingar från Asien, där man också kan se den egyptiska mumier.

Stadens turistattraktion för hela familjen är Museum of Science – med interaktiva utställningar och visar laser, IMAX bio och Planetarium.

I Boston finns även JFK Memorial Museum & Bibliotek – Museum tillägnad John F. Kennedy, med fokus på hans liv och karriär.

Stadens flygplats – Logan International Airport – ligger 5 km öster om centrum.