Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Boston Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Boston Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Boston Flygplats miniguide

Hyrbil Boston Flygplats
Biluthyrning Boston Flygplats

(Boston) Logan International Airport (BOS) ligger 6 km nordost om Boston. Det finns goda kommunikationer mellan Boston och flygplatsen, går den med buss, tåg och tunnelbana.
The Water Transport Bus Service 66 är en buss som går till en hamn på flygplatsen där det är möjligt att gå vidare med båt. De biluthyrningsföretag som är representerade är Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enter Prize, Hertz, National och Thrifty,

Boston Airport är en av de 20 mest trafikerade flygplatserna i USA med 26.102.651 passagerare under 2008 och nummer 12 när det kommer till flygplatsen med de flesta internationella passagerare i USA. Den består av fyra terminaler, och det finns en buss mellan dem.Alla internationella destinationer går från terminal E. Förutom amerikanska flygbolagen tjänar det också företag som British Airways, Lufthansa, Air France och mer.

Urvalet av butiker, kaféer, restauranger och barer är mycket bra. Andra faciliteter på Boston Airport är en lekplats, ett museum, ett spa och i skönhetssalongen, vårdcentral, bank-och trådlöst internet. Hotellen Harborside Hyatt Conference Center & Hotell, Embassy Suites Hotel Boston Logan Airport och Hilton Boston Logan Airport Hotel ligger på flygplatsområdet och alla har konferensrum.