Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Boston Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Boston Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Boston Flygplats miniguide

Hyrbil Boston Flygplats

Biluthyrning Boston Flygplats

(Boston) Logan International Airport (BOS) ligger 6 km nordost om Boston .Det finns goda kommunikationer mellan Boston och flygplatsen, går den med buss, tåg och tunnelbana.
The Water Transport Bus Service 66 är en buss som går till en hamn på flygplatsen där det är möjligt att gå vidare med båt. De biluthyrningsföretag som är representerade är Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enter Prize, Hertz, National och Thrifty,

Boston Airport är en av de 20 mest trafikerade flygplatserna i USA med 26.102.651 passagerare under 2008 och nummer 12 när det kommer till flygplatsen med de flesta internationella passagerare i USA . Den består av fyra terminaler, och det finns en buss mellan dem.Alla internationella destinationer går från terminal E. Förutom amerikanska flygbolagen tjänar det också företag som British Airways, Lufthansa, Air France och mer.

Urvalet av butiker, kaféer, restauranger och barer är mycket bra. Andra faciliteter på Boston Airport är en lekplats, ett museum, ett spa och i skönhetssalongen, vårdcentral, bank-och trådlöst internet. Hotellen Harborside Hyatt Conference Center & Hotell, Embassy Suites Hotel Boston Logan Airport och Hilton Boston Logan Airport Hotel ligger på flygplatsområdet och alla har konferensrum.

 

Svenska