Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Killeen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Killeen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Killeen miniguide

Hyrbil Killeen
Biluthyrning Killeen

Killeen är beläget i den amerikanska delstaten Texas, och tillhör länet Bell County. Staden har cirka 112.000 invånare (2008), och är geografiskt belägen 96 km norr om Austin, huvudstad i staten.

Killeen grundades 1882 och är idag mest känd för militärbasen Fort Hood – som är en av de största i USA – med omkring 40.000 soldater.Som en kuriositet kan nämnas att Elvis Presley en gång var stationerad vid Fort Hood, och levde i Killeen för en kortare period.

De flesta av stadens kulturella evenemang äger rum på ”Killeen Civic och Conference Center” – som rymmer mer än 2000 besökare.

En familj attraktion i Killeen är vattenpark ligger i Lion’s Club Park. Det finns en sådan vattenrutschbanor, en klättervägg och pool.

Annars staden golfbana, tennisbanor, shoppingcenter och flera parker och grönområden.

Staden har en liten flygplats – Killeen Fort Hood Regional Airport – flygplatsen ligger 14 km sydväst om centrum. Härifrån går direktflyg till Dallas, Houston och Atlanta.