Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sanford

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sanford inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sanford miniguide

Hyrbil Sanford
Biluthyrning Sanford

Sanford är – av amerikanska normer – en liten stad med ca. 50.000 invånare. Det är administrativt centrum i Seminole County, Florida, och är ca. 32 km norr om den mycket större staden Orlando.

I området runt Sanford, ett antal operatörer som organiserar resor med så kallade ”airboats” på floder och sjöar. En ”HYDROKOPTER är en flatbottnad båten – som drivs med luft propellrar, vilket gör att båten ta ut dem på väldigt grunt vatten (även i träsk). Annars finns det flera familjevänliga attraktioner i och runt staden – inklusive Central Florida Zoo & Botanical Garden, nöjesparken Fun World (där i närheten kan också besöka den stora, permanenta loppmarknad Flea World) – samt vetenskapliga och aktivitetscenter Seminole State College Planetarium.

Annars är det mer sevärdheter museer i Sanford – och du bör också unna dig ett besök på Wayne Densch Performing Arts Center, en återställd vaudeville teater där det sker en rad teater-och musik-relaterade utställningar.

Flygplatsen Orlando Sanford International Airport ligger strax utanför Sanford centrum, i en sydöstlig riktning.