Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Austin

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Austin inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Austin miniguide

Hyrbil Austin
Biluthyrning Austin

Austin ligger strax söder om den centrala delen av USA och är huvudstad i delstaten Texas.Staden är en del av länet, Travis County, och har 758.000 invånare (2009).Huvudstadsregionen har över 1 miljon invånare.

Austin grundades 1835 och finns på Coloradofloden. Staden har en mycket berömd universitet –   ca.50.000 studenter. Austin är känd för sina pulserande nattliv med många platser, och med sin otaliga konsertplatser.

Urban Landskapet präglas av både låga byggnader och skyskrapor, och The Austonian är den högsta med sina 208 meter över marken. I centrum finns butiker och shoppingcenter, restauranger, museer och konstgallerier. Staden har flera sjöar, bland annat Lady Bird Lake, Lake Austin och Lake Walter E. Long.

En av de äldsta turistattraktioner, Mount Bonnell (även känd som Covert Park) – en höjd av 238 meter, som ligger nordväst om centrum. Efter att klättra uppför de 100 stegen i sten, du har en underbar panoramautsikt över staden och sjön Austin. En observation plattform finns också i toppen.

 

Austin är också känd för den årliga och populära musikfestival ”South By Southwest” – med artister och registrera människor industrin.

Stadens flygplats, Austin-Bergstrom International Airport ligger 8 km sydost om sentum.