Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sanford Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sanford Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sanford Flygplats miniguide

Hyrbil Sanford Flygplats
Biluthyrning Sanford Flygplats

Orlando Sanford International Airport (SFB) ligger i staden Sanford samt cirka 30 mil nordväst om Orlando. Flygplatsen ska inte förväxlas med Orlando International Airport eller Sanford Regional Airport. Taxi är det bästa alternativet att resa till Sandford. Biluthyrning företag som är på flygplatsen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National och sparsam.

1.702.412 passagerare besökte Sanford Airport under 2009, cirka 455,000 av dessa kom till internationella destinationer.Icelandair är bland de bolag som trafikerar flygplatsen och flyga till flera europeiska städer med en mellanlandning på Island. 3 olika flygbolag flyger direkt till olika destinationer i England.

Sanford flygplats har ett enkelt val av mat och dryck platser. Den skattefria och några andra affärer. Det finns inga hotell på flygplatsen.