Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Jacksonville

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Jacksonville inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Jacksonville miniguide

Hyrbil Jacksonville
Biluthyrning Jacksonville

Jacksonville är den största staden i delstaten Florida, och är den största säte för länet Duval County. Staden har omkring 850.000 invånare, och man uppskattar huvudstadsregionen, ökar befolkningen till 1,3 miljoner.

Jacksonville ligger vid St Johns River, som rinner ut i Atlanten. Staden har en stor turism, med 13 miljoner besökare årligen. Jacksonville är ett kulturellt centrum för regionen med konstgallerier, museer, teatrar, zoo och botaniska trädgård. Dessutom bra shopping och ett varierat nattliv.

Några av de populäraste attraktionerna i Jacksonville Museum of Contemporary Art (Moca) – stadens Museum of Contemporary Art och Museum of Science och Historia – en naturhistoria museum med interaktiva utställningar och Planetarium.

Ett berömt landmärke i stadens ”Friendship Fountain”, beläget i St Johns River Park. De stora fontänen byggdes 1965, och marknadsförs sig då som ”världens högsta och största.

28 km öster om Jacksonville ligger i Jacksonville Beach (på Atlantkusten). Det finns miles av sandstränder, fina bad, äventyrsbad och nöjespark.

Jacksonville International Airport ligger 27 km norr om centrum.