Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Chicago Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Chicago Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Chicago Flygplats miniguide

Hyrbil Chicago Flygplats
Biluthyrning Chicago Flygplats

Chicago O’Hare International Airport (ORD) ligger 29 kilometer nordväst om Chicago.
Under 2009 flygplatsen fick priset för bästa flygplats i USA 10 året i rad av Global Traveler Award.Det är en dag öppen tunnelbana förbindelse mellan flygplatsen och Chicago utöver fortlöpande går bussar.

Det finns flera biluthyrningsfirmor på flygplatsen, inklusive Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz och National, som ligger i terminal 1,2 och 3 i närheten av bagage bälten.

Under 2009 besökte 64.397.782 passagerare till Chicago flygplats. Det stora antalet passagerare som gör den till en av de fyra största flygplatserna i världen.  Det är mycket viktigt i förhållande till internationella destinationer, som erbjuder resor till mer än 60 olika. Det är den främsta knutpunkten för American Airlines och United Airlines. Flygplatsen har fyra terminaler med olika tåg.

Urvalet av caféer, restauranger, barer och butiker är väldigt bra på alla terminalerna. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, vårdcentral, kapellet, banker, lekrum, affärer in och konstutställningar. Hilton Chicago O’Hare Airport ligger vid Terminal 2