Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Fresno

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fresno inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fresno miniguide

Hyrbil Fresno
Biluthyrning Fresno – Foto: © Qymekkam

Fresno är en stad i delstaten Kalifornien i San Joaquin Valley. Den har cirka 500.000 invånare (2009). Det ligger ca. 300 km sydost om San Francisco, och är länet säte i Fresno County.

Fresno grundades 1872, och 40% av befolkningen är spansktalande. Staden är känd för att ha över 300 soliga dagar om året.

Några av de populäraste sevärdheterna i Fresno är ”Fresno Metropolitan Museum of Art och vetenskap” – en intressant vetenskap och konst museum, ”Fresno Art Museum” – en modern konst museum som också visar filmer och värdar föreläsningar och konserter, ”Old Fresno vattentornet ”- stadens gamla vattentornet från 1894, och” African American Kultur och Historiska museet ”- som berättar besökare om den lokala afro-amerikanska kulturen med dess fasta och varierande utställningar.

Yosemite National Park (som ligger i bergskedjan Sierra Nevada) ligger 97 km från Fresno, och är känd för sina granitklippor, höga vattenfall, floder och mammut träd.Nationalparken är en stor turistattraktion och är noterat på UNESCO: s världsarvslista.

Stadens flygplats – Fresno Yosemite International Airport – 7 km nordöst om centrum.