Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning San Francisco

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i San Francisco inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

San Francisco miniguide

Hyrbil San Francisco

Biluthyrning San Francisco

San Francisco ligger i delstaten Kalifornien och har ca. 745.000 invånare. Det är dock den största staden i ett stort storstadsområde runt San Francisco Bay, som alla är bosatta för 7 miljoner människor. Ursprungligen San Francisco stad byggd på flera öar – och även Fallao Islands, ca 40 km ut i Stilla havet, som tillhör staden.

Att tillräckligt många människor förknippar med San Francisco är kultstatus av staden var hippierörelsen i 1960 – och 1970-talet – och den viktiga roll i staden och det omgivande området har spelat i utvecklingen av Internet. Utgör fortfarande Silicon Valley, lite längre söderut i San Francisco Bay, den största samlingen av företag datateknik i världen.

Bland de största attraktionerna i San Francisco, finner vi det särskilda Spårvägen (linbanor), som har varit i drift sedan 1873, är Golden Gate-bron (som vid den tidpunkten var den världens längsta hängbro – och fortfarande stadens mest berömda landmärke), Transamerica Pyramid (en 260 meter höga pyramidformade skyskrapan) – och fängelse ön Alcatraz i San Francisco Bay. Det upphörde att existera som en fängelse ö i 1963 och är för närvarande i fängelse museum med dagliga passagerarflyg till och från San Francisco. Ön har varit en central arena för många berömda filmer.

Den största flygplatsen i området är San Francisco International Airport , som ligger i San Mateo County – 21 miles söder om San Francisco.

 

Svenska