Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Topeka

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Topeka inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Topeka miniguide

Hyrbil Topeka
Biluthyrning Topeka

Topeka är beläget i den nordvästra delen av USA – och är huvudstad i delstaten Kansas.Staden, som grundades 1854, har omkring 125,000 invånare – men om en av förorterna, ökar befolkningen med en ganska god 100,000.

Den största attraktionen i Topeka är rekonstruktionen av en dammig prärien städer miljön från slutet av 1800-talet – Gamla Prairie stan att Mead Ward – i den norra utkanten av stadens centrum.

Annars Staden är känd för sina många gårdar. Den största av dem, Gage Park, innehåller också ett antal särskilda attraktioner. Här är en sådan Topeka Zoo, Reinisch Rose Garden och den berömda utomhusteatern Helen Hicks Center för scenkonst. En populär attraktion för barn är en färgstark miniatyrtog som har en fast rutt i parken.

En attraktion av en helt annan typ Heartland Park, där det finns vägar för att dra, smuts och road racing.

Många turister i Topeka lägger också ett besök på den berömda Aviation Museum Combat Air Museum på gamla militära flygplats Forbes Field 10 km söder om centrum. Flygplatsen har nu en civil del, men inga fasta rutter. Närmaste flygplats är normalt, alltså Kansas City International Airport, som ligger ca. 115 km nordväst om Topeka.