Hyrbil Mexiko

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Mexiko

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mexiko inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mexiko miniguide

Mexiko

Biluthyrning Mexiko

Mexiko, som har ca. 111 miljoner invånare, är det sydligaste land i Nordamerika. I norr är gränserna USA – och i söder till de centralamerikanska staterna Guatemala och Belize.Annars Mexiko en lång kust mot Stilla havet i väster och Mexikanska golfen i öster. Landets officiella språk är spanska, men leveransen är också en mängd olika minoritetsspråk.

Mexiko har ett enormt område – nästan 2 miljoner km2. Därför företrätt flera klimat typer. I norr hittar vi alltså öken klimat, medan det i söder finns stora skogsområden med tropiskt klimat. Annars kusten i öster och väster och sedan härjats av svåra orkaner.

Delar av Mexiko är ett berg – där den högsta toppen, Pico de Orizala, är ca. 5700 m. Det finns också flera stora floder i landet – där den längsta, som rinner ut i Mexikanska golfen, utgör gränsen mellan Mexiko och USA . I USA kallas Rio Grande, medan mexikaner kallar Rio Bravo.

Landets huvudstad Mexiko City , är – med en befolkning på omkring 20 miljoner euro – ett av världens största städer.Det finns också ett dussin andra städer i Mexiko med över 1 miljon invånare. Den största av dessa är Guadalarja (4,4 miljoner invånare), Monterrey (4 miljoner invånare) och Puebla (2,7 miljoner invånare).

Mexikos största flygplats – Benito Juárez International Airport – som ligger strax norr om Mexiko City.En annan flygplats med mycket trafik går Hermanos Serdán International Airport, strax utanför Puebla.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i hela Mexiko inklusive populära semesterorter såsom Cancún och Villahermosa .Välj destination i sökmotorn över för en lista över tillgängliga hyrbilar.

Svenska