Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mexiko City Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mexiko City Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mexiko City Flygplats miniguide

Hyrbil Mexiko City Flygplats
Biluthyrning Mexiko City Flygplats

Mexiko City International Airport (MEX), även kallad Benito Juárez International Airport, som ligger 13 km väster om Mexiko City. Det är den största flygplatsen i Latinamerika. Både tunnelbana och buss är bra fordon att få mellan Mexiko City och flygplatsen. Det finns ett bra urval av biluthyrarna i både den nationella och den internationella terminalen och några av dem Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Eurocar, Euro Dollar, Kimcar, Gold Car, Hertz och Sixt.

Under 2009 passagerare använde 24.243.056 flygplatsen ner.Man planerar att det kommer att utvecklas så att den kan rymma 32 miljoner passagerare per år. Man.Den viktigaste grunden för Mexikos största flygbolag, Aeroméxico.

Det är ett mycket bra utbud av affärer, restauranger, kaféer och barer i Mexiko City Airport. Här finns också apotek, vårdcentral, business center, uttagsautomater och internetcafé. Flygplatsen har flera hotell inklusive Hilton Mexiko City Airport och Airport Hotel Camino Real Hotel.