Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mexiko City

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mexiko City inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mexiko City miniguide

Hyrbil Mexiko City
Biluthyrning Mexiko City

Mexiko City, Mexikos huvudstad och näst största storstadsområde. Förorterna utgör stadens 22 miljoner invånare, medan staden bor cirka nio miljoner. Det ligger på nästan 2300 höjdmeter i Mexiko dal, omgivet av berg, som vulkaner Popocatépetl och Ixtacíhuatl på över 5000 meter. Huvudstaden är kopplad till landets viktigaste hamnar.

Mexiko City ligger på ruinerna av aztekernas huvudstad Tenochtitlan, men staden är tyvärr mest känd för att ha en av världens värsta luftföroreningar. Staden är förmodligen Amerikas äldsta stad och tros vara grundades 1176. Det finns ett antal museer och andra kulturella institutioner som Nationalmuseum och betydande antropologiska och historiska museer, planetariet och djurparken. Här är Latinamerikas största kyrka, barock katedral med två torn som påbörjades i 1560-talet.Basilica of Guadeloupe är en av katolska kyrkans mest heliga platser i Amerika och en vallfartsort. I den gamla staden är en av de största parkerna.

Den internationella flygplatsen Benito Juárez ligger sex kilometer bort, i nordöstra utkanten av staden.