Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Manzanillo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Manzanillo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Manzanillo miniguide

Hyrbil Manzanillo
Biluthyrning Manzanillo

Manzanillo ligger i Colima stat, där det är huvudstad i floden Río Colima. Manzanillo ligger i 500 meter, ca. 50 kilometer från Pacific Coast. 138.000 invånare bor i staden (2006). Det finns en järnväg till hamnen i Manzanillo och inre delarna av Mexiko. Harbour Town är en av Mexikos största och mest trafikerade.

Manzanillo grundades 1523. Staden är känd för att ha goda förutsättningar för djuphavsfiske, och en utväg. Det är också ett populärt kryssningsfartyg destination.Besökare kan gå på snorkling resor i Manzanillo Bay, där det finns ett lastfartyg som sjönk 1959. Det finns även andra vrak och rev. I Manzanillo är det också bra strövområden för dolda sjöar och vattenfall som passerar små byar. Från topparna är bra utsikt över Stilla havet. Staden har flera seglingar per år.  Söder om staden är Las Hadas är känt för sina utväg.

Playa de Oro Airport som ligger cirka 28 kilometer utanför Manzanillo.