Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cozumel

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cozumel inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cozumel miniguide

Hyrbil Cozumel
Biluthyrning Cozumel

Cozumel är en ö i Karibiska havet, utanför den östra kusten av Yucatán. Femtio tusen invånare bor på ön, som tillhör delstaten Quintana Roo. Det är ca. 47 km lång och 14 kilometer bred. 72.000 bor i Cozumel. Här är bilfärja till Calica, söder om Playa del Carmen.

Cozumel är en av Mexikos största turistattraktioner och är en populär kryssning destination. Kapitalet i Cozumel är San Miguel har en 271 meter lång pir som kan rymma två kryssningsfartyg samtidigt. Här finns vackra stränder som är väl lämpade för dykning och snorkling. Flera dyk aktörer kan ta besökarna ut på korallrev utanför Cozumel kust. Besökare kan också hyra en skoter, fiska eller ta en tur med en mini-ubåt. Från Cozumel det finns flera resor till Mayan arkeologiska upptäckter som San Gervasio, norr om Carretera Transversal, eller Maya som ligger nära El Cedral by.

Flygplatsen Cozumel flygplats ligger tre kilometer utanför centrum.