Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Playa Del Carmen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Playa Del Carmen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Playa Del Carmen miniguide

Hyrbil Playa Del Carmen
Biluthyrning Playa Del Carmen

Playa del Carmen är en stad på den östra kusten av Mexiko. Playa del Carmen är delstaten Quintana Roos tredje största stad med 100.000 invånare (2005). Playa del Carmen är ca. 70 km söder om Cancun och 20 kilometer väster om Cozumel på Yucatan-halvön. Härifrån finns färja till ön Cozumel.

Playa del Carmen är ett populärt turistmål, känt för sin dykning lämpliga villkor. Staden var ursprungligen en liten fiskeby, men idag är centrum för Playa del Carmen i Riviera Maya, som sträcker sig från Cancun till Sian Ka’an. Staden är också stopp för flera kryssningsfartyg som slutar strax söder om staden, Calica. Den ”ekologiska temapark” är Xcaret och Xel-Ha ligger nära Playa del Carmen, och är populära utflyktsmål. The XEL-Ha, kan besökarna simma med delfiner, snorkla, dyka och se sjøskilpadder. En timme söder om Playa, i Tulum är en maya arkeologiska upptäckt med vacker utsikt.

Cancun flygplats är 50 kilometer från Playa del Carmen.