Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cancun Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cancun Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cancun Flygplats miniguide

Hyrbil Cancun Flygplats
Biluthyrning Cancun Flygplats

Cancun internationella flygplats ligger 22 km sydväst om Cancun. Det är den näst största flygplatsen i Mexiko och en av de viktigaste internationella destinationer i Latinamerika.Det finns en buss mellan flygplatsen och Cancún. Det är ett bra val av bil-formade på flygplatsen, bolagen Alamo, Avis, Budget, Dollar och Hertz.

Under 2009 besökte 11.174.908 passagerare i Cancun internationella flygplats. De fem mest trafikerade vägar, allt i USA, den HoustonNew YorkDallasMiamioch Atlanta. Den viktigaste grunden för flygbolaget Mexicana. Flygplatsen har tre terminaler

Det är ett mycket bra utbud av affärer, restauranger, kaféer och barer i Cancun flygplats. Det har också business center, bankomater, apotek, sjukvård och skönhet. Det finns inga hotell på flygplatsen, men månen Palace Resort, som är lämplig för stora konferenser, ligger i närheten.