Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Puerto Vallarta

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Puerto Vallarta inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Puerto Vallarta miniguide

Hyrbil Puerto Vallarta
Biluthyrning Puerto Vallarta

Puerto Vallarta ligger i delstaten Jalisco på Stillahavskusten. 177.000 människor bor i Puerto Vallarta (2005). Härifrån går båtturer till kusten.

Puerto Vallarta har vackra stränder, och flera femstjärniga hotell. Många kryssningsfartyg stanna här för en dag. Banderas Bay är en av de största och djupaste vikar i världen. Här finns flera mil med stränder sjøskilpadder och delfiner. Det finns goda förutsättningar för dykning, snorkling och fiske. Här finns flera papaya och planteringar mango, djungel och vattenfall. Öster om Puerto Vallarta är Sierra Madre Mountains. Besökare kan vandra i bergen, spela golf, rida, segla eller kite. Staden har en gammal stad med många konstgallerier. I Puerto Vallarta finns en botanisk trädgård. I november festivalen med matlagningskurser, vin och tequila provsmakning, och inslag av konst.

Gustavo Diaz Ordaz internationella flygplats ligger fem kilometer söder om Puerto Vallarta.