Hyrbil Ryssland

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Ryssland

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ryssland inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ryssland miniguide

Ryssland

Biluthyrning Ryssland

Ryssland (cirka 142 miljoner invånare år 2009) är världens största land i storlek. Området är på de 17 miljoner km2 – som sträcker sig över två kontinenter: Europa och Asien, där skillnaden kommer den mäktiga Uralbergen. Den europeiska delen – som är den rikaste – består av en stor del av stäpp, genomborrade av stora floder Volga, Dnepr och Don. Sibirien, som dominerar den asiatiska delen, som sträcker sig från Ural och Fjärran Östern till Stilla havet, består av en del av tundran och är relativt glest befolkat. Annars dominerade stora delar av resten av Ryssland stäpper, öknar och berg.

Den europeiska delen av Ryssland som gränsar, Norge, Finland , Estland , Lettland , Litauen, Polen , Vitryssland och Ukraina – medan den asiatiska delen gränsar till Georgien, Azerbajdzjan, Kazakstan, Kina , Mongoliet och Nordkorea.Landet har också en mycket lång kustlinje, särskilt i norr på Barents hav och Norra ishavet – och i öster till Stilla Havet.

De flesta av Ryssland har ett tempererat kontinentalt klimat med relativt stora skillnader mellan sommar och vinter. Både i norr, där den polära klimat, och i Sibirien kan vara mycket kalla vintrar. I söder – Svarta havet och Kaspiska havet – är däremot varmt, subtropiskt klimat.

Huvudstaden Moskva har ca. 10 miljoner invånare.Annars finns det tis den 2: a en miljon städer i landet, den största av dessa är St Petersburg (4,2 miljoner).Ryssland har ett antal attraktioner att erbjuda. En av de största enskilda attraktioner inkluderar en tur på Transsibiriska järnvägen från Moskva till   Vladivostok vid Stilla.Avståndet är 9,300 km och resan tar 9 dagar.

Rysslands tre största flygplatser – som Domodedovo International Airport är den största – är samtliga belägna i närheten av Moskva.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i Moskva och St Petersburg, Ryssland. Priserna är i jämförelse från flera företag och alltid inkluderar obegränsad körsträcka och försäkring.

Svenska