Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Moskva

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Moskva inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Moskva miniguide

Moskva
Biluthyrning Moskva

Moskva är huvudstad och största staden i Ryssland med över 10 miljoner invånare (2008).Denna siffra ger också staden den största staden i Europa. Moskva ligger i västra Ryssland, mellan norr och söder. Genom staden flyter genom Moskva floden Oka möter Europas största flod Volga i norr. Moskvas status som huvudstad gavs till S: t Petersburg 1712, men Moskva hade den igen 1918.

Moskva är känt för många vackra byggnader, bland annat Vasilijkatedralen med färgerna och løkkuplene liksom de sju systrar som är katedral-formade skyskrapor.Staden är ett kulturellt centrum och ett av de mest kända attraktionerna är Bolsjojteatern. I Moskva konsertsalar, museer, cirkus och dockteater är världsberömda. En av de mest besökta attraktionerna är fästningen Kreml och Röda torget, med anor från 1400-talet.

De stora flygplatserna i Moskva Sheremetyevo International Airport, Vnukovo Airport och Domodedovo internationella flygplats. Det senare är den största i antal passagerare och ligger 22 km utanför staden.