Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Moskva Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Moskva Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Moskva Flygplats miniguide

Moskva Flygplats
Biluthyrning Moskva Flygplats

Domodedovo internationella flygplats ligger 42 km söder sydost om Moskva, är en av tre flygplatser som betjänar Moskva.Det är den största flygplatsen i Ryssland .Det finns goda förbindelser mellan Moskva och flygplatsen, både med buss och tåg. Det finns tre hyrbilsföretag på flygplatsen, Hertz, Europcar och Sixt.

Under 2009 besökte 18.676.000 passagerare Moskva Domodedovo Flygplats. Den har en nationell och en internationell terminal, och i 2012, en ny terminal som skall fyllas.
Det är den främsta knutpunkten för S7 Airlines och Trans Aero Airlines. Efter två tjetjenska självmordsbombare orsakade 90 dödsfall i augusti 2004 när de bombade två flygplan är ca $ 20.000.000 användas för att skärpa säkerheten.

Moskva Domodedovo Flygplats har ett bra utbud av butiker, kaféer, restauranger och barer. Det har också business center och konferenslokaler, och ATM. Domodedovo airhotel ligger 1 km från flygplatsen och har knappt 300 rum.