Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Moskva Sheremetyevo Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Moskva Sheremetyevo Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Moskva Sheremetyevo Flygplats miniguide

Hyrbil Moskva Flygplats

Biluthyrning Moskva Flygplats

Moskva Sheremetyevo International Flygplats (SVO) ligger 29 kilometer nordväst om Moskva .Det finns en buss mellan flygplatsen och Moskva, men på grund av trängsel, det tar allt från en halv timme till två timmar att nå flygplatsen så det är klokt att vara ute i tid. Det bästa är fortfarande att ta tåget, som öppnade i augusti 2009 och tar 35 minuter. Det finns flera biluthyrningsfirmor på flygplatsen, inklusive Avis, Dollar, Hertz, Sixt och Mosrentservice.

14.764.000 passagerare besökte Moskva Sheremetyevo Flygplats under 2009 som är den näst största i Ryssland. Det är en av tre flygplatser som betjänar Moskva utöver Domodedovo International Airport, som är den största och Vnukovo. I Moskva Sheremetyevo Flygplats som har de bästa internationella linjenät med direkta flyglinjer till många destinationer i världen. Flygplatsen är ett nav för Aeroflot och Nordavia. Den har flera terminaler som är kopplade till en buss.

Moskva Sheremetyevo Flygplats har ett bra utbud av barer, kaféer, restauranger och butiker. Andra faciliteter inkluderar baby / allrum, apotek, läkare, post, turistinformation, affärs-och konferensrum, ATM och frisör. Novotel Moscow Sheremetyevo flygplats Sheremetyevo-2 Hotel är beläget nära flygplatsen.

 

Svenska