Hyrbil Kina

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kina

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kina inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kina miniguide

Hyrbil Kina
Biluthyrning Kina

Kina är det största landet i Östasien (på området) och 3 största i världen – efter Kanada och Ryssland. Det finns totalt 1,3 miljarder invånare (2009) – som är världens mest folkrika.

Kina gränsar till 14 länder och har kust mot Gula havet, östra Kina havet och Sydkinesiska havet.

Landet har ett varierat landskap med slätter, berg och bergskedjor, floder och ökenområden. Himalaya bergskedjan ligger i Kina, vid gränsen till Nepal. Världens högsta berg – Mount Everest (8850 m) – finns.

Kina har också ett varierat klimat – med huvudsakligen tempererat klimat i norr, tropiskt klimat i söder och monsun klimat i resten av landet.

Huvudstaden Peking är landets näst största stad (efter Shanghai), och har 17.400 tusen invånare i huvudstadsregionen.Peking är Kinas politiska och kulturella centrum med ett unikt kulturarv. Top turistattraktioner är muren, Minggravene, Himmelska fridens port som leder in i det kejserliga palatset området för den förbjudna staden. Olympiska spelen 2008 hölls i Peking.

Andra större städer i Kina (efter Peking och Shanghai), Hongkong, Tianjin, Wuhan, Shenyang, Guangzhou, Harbin och Xi’an.

Kina har flera internationella flygplatser och flygplatser i Peking, Shanghai och Hongkong den mest trafikerade i landet. Hongkong Interantional flygplats är också en av de stora flygplatserna i Asien.

Pröva vårt användarvänliga sökmotor och få överraskande låga priser noterade på hyrbil i Kina.

Populära destinationer

[vc_basic_grid post_type=”ids” element_width=”2″ item=”12106″ grid_id=”vc_gid:1597012108004-6449d380-bb9f-1″ include=”58048″]