Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Peking

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Peking inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Peking miniguide

Hyrbil Peking
Biluthyrning Peking

Peking eller Peking är längst i norr på slätten i norra Kina, därav namnet som betyder norra kapital.Peking handlar om. 160 kilometer från Bohai Bay. Kinas huvudstad har 7.200.000 invånare i stadens centrum, och 10,3 miljoner kronor med förorter. Peking är centrum för den kinesiska väg-och järnvägssystemet med järnväg som uppstått i Ryssland, Mongoliet och Nordkoreas huvudstad Pyongyang.

Kina är känd av den kinesiska muren och den Förbjudna staden. Båda UNESCOs världsarvslista. The Great Wall var ursprungligen ett försvar, och tros vara världens största byggnader. Det är 6000 km lång och mellan 6 och 15 meter hög. Wall slutfördes under Mingdynastin. Den förbjudna staden byggdes av Ming kejsare i 1400, och var det kejserliga palatset. Endast den kejserliga familjen och domstolen haft tillgång till. Peking är också känd för sevärdheter såsom   Summer Palace.Himmelska fridens torg är ett av de största rektangulära fönster. Detta är också Mao Zedongs mausoleum.

Den internationella flygplatsen ligger 22 km nordost om staden Chaoyang område.