Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning St. Petersburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i St. Petersburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

St. Petersburg miniguide

St. Petersburg
Biluthyrning St. Petersburg

S: t Petersburg, ligger strax väster om Ryssland, tills huvudet av Finska viken.Det är den näst största i Ryssland och den tredje största i Europa. Under 2008 var antalet invånare i form av över 4,5 miljoner inom stadens gränser. S: t Petersburg grundades 1703 och var huvudstad från 1712 till 1918. De stater gick till Europas största stadMoskva efter den ryska revolutionen 1918.

S: t Petersburg har kallats ett kulturellt kapital och av goda skäl. Den vackra staden gränserna med många sevärdheter, både museer och barnvänliga aktiviteter, däribland ett museum för konst och kultur samt Zoo Leningrad Zoo. I St Petersburg finns det över 500 broar, eftersom staden är på många små öar. Gamla stan bör tas ett besök och är noterat på Unescos lista över världsarv.

Flygplatsen i S: t Petersburg ligger ca 17 km utanför staden och heter Pulkovo flygplats.Detta är den fjärde mest trafikerade flygplatsen i Ryssland efter tre platser i området kring Moskva.