Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Honolulu

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Honolulu inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Honolulu miniguide

Hyrbil Honolulu
Biluthyrning Honolulu

Honolulu är huvudstad och största staden i staten (och öarna) Hawaii – som ligger i Stilla havet. Det ligger på den sydöstra kusten av ön Oahu, vilket   är en av de mest folkrika öarna i Hawaii.Honolulu har 376.000 invånare (2008), och är en stor hamn.

Staden är också centrum för konst, historia och kultur – med flera museer och konstgallerier. Den enda kungliga palatset i USA – Iolani Palace från 1871 – ligger i Honolulu, och är öppen för allmänheten.

En av stadens sevärdheter är Aloha Tower – en 56 meter hög fyr i gotisk stil från 1926, som uppgår till hamnen.

Honolulu är också känd för det populära turistområdet i Waikiki – den berömda sandstränder, lyxhotell, shopping, zoo, akvarium och parker. Waikiki ligger 5 km sydost om centrum.

Andra populära turistattraktionerna i Honolulu är den samtida museum – en utställning av samtida konst, Hawaii statligt konstmuseum – en utställning av traditionell konst från Hawaii och Bishop Museum – ett natur-och kulturhistoriskt museum utställning av artefakter, dokument och foton från Hawaii.

I Honolulu är också Chinatown, som är en stor turistattraktion med sina färgstarka marknadsplatser under dagen och restauranger och nattliv platser på kvällen.

Honolulu International Airport är belägen 10 km nordväst om centrum.