Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Seattle

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Seattle inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Seattle miniguide

Hyrbil Seattle

Biluthyrning Seattle

Seattle är den största staden i delstaten Washington som – i motsats till den amerikanska huvudstaden Washington DC (som ligger på den östra kusten) – är i USA: s nordvästra hörn.Seattle har 573 tusen invånare (2005), och – med sitt läge mellan fjorden Puget Sound och Lake Washington – omgiven av vatten på flera sidor.

Seattles mest kända landmärke och högsta byggnad är 184 m höga tornet, Space Needle, byggt för världsutställningen 1962. På toppen av tornet är en roterande restaurang, och härifrån har du en formidabel utsikt över staden – och man kan också se den 4395 meter höga snöklädda vulkanen Mt. Rainier, 87 miles sydost om centrum. Avståndet mellan Seattle Center i centrala centrum och Space Needle är 1,5 km och en supersnabb monorail (ettspors väg) tillbaka lägger linjen i 90 sekunder.

En annan stor attraktion i Seattle’s Pike Place Market, där du kan köpa allt från färsk fisk till hantverk, och där det finns ett pulserande gatuliv.

Annars är Seattle ligger i ett område med fantastisk natur, och höll en mängd olika aktiviteter utflykter i omgivningen – inklusive till Mt. Rainier, som är centrum för en av staten Washington största nationalparker. Andra populära aktiviteter i Seattle-området är vandring och forsränning.

Flygplatsen Seattle-Tacoma International Airport ligger strax söder om själva staden.

 

Svenska