Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Detroit Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Detroit Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Detroit Flygplats miniguide

Hyrbil Detroit Flygplats
Biluthyrning Detroit Flygplats

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), även kallad Detroit Metro Airport, som ligger 32 km sydost om Detroit. Det finns en buss mellan flygplatsen och Detroit.De biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz och National.

Under 2008 besökte totalt 35.135.828 passagerare i Detroit flygplats. Det är staten Michigan största flygplats, och bland de 25 största i världen. Detroit Airport är en knutpunkt för Spirit Airlines och Delta Air Lines, och serverar 15 olika flygbolag. Flygplatsen har tre terminaler som är förbundna med en buss.

McNamara terminal är den som har det bästa urvalet av butiker, äta och dricka platser och har fått flera priser. Andra faciliteter på flygplatsen är i lekrummet för barn, baby / allrum, trådlöst internet och konferenscenter. Westin Detroit Metropolitan Airport är beläget på flygplatsen.