Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Aspen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Aspen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Aspen miniguide

Hyrbil Aspen
Biluthyrning Aspen

Aspen är beläget i grevskapet Pitkin County, staten Colorado, och har cirka 6000 invånare. Staden ligger 1800 meter över havet vid Klippiga bergen, och är känd som en av Amerikas mest populära skidorter.Aspen är omgiven av berg och ödemarker på tre sidor: Red Mountain i norr, Smuggler Mountain i öster och Aspen Mountain i söder. Det finns fyra orter i området – där alla skidliftar och bra spår. Man kan också använda sig av webbplatsen skid-och snowboard skolan, för dem som vill det.

Aspen var en gruvstad på 1880-talet, och här var världens största silver klump finns – i hela 935 kg.

Turism är den huvudsakliga försörjning, och många kändisar semester här. I centrum finns   butiker med varumärken som Ralph Lauren, Dior etc.Staden är också känd för sina fina hotell, bra restauranger och sitt livliga nattliv.

Aspen Art Museum är en av turistattraktionerna i staden, med utställningar av nutida konst. Music Festival Aspen Music Festival hålls varje sommar – och få ett stort stöd.

På sommaren kan du vandra i den vackra naturen, eller dra fördel av aktiviteter som ridning, forsränning, fiske eller delta i kajak turer.

Aspen / Pitkin County Airport är ca. 5 km väster om centrum.