Hyrbil Fort Myers Flygplats

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Fort Myers Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fort Myers Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fort Myers Flygplats miniguide

Hyrbil Fort Myers Flygplats
Biluthyrning Fort Myers Flygplats – Foto: © Lee Country Port Authority

Southwest Florida International Airport (RSW) ligger 16 km sydost om Fort Myers. Det finns bussar som går mellan flygplatsen och Fort Myers, men tjänsterna inte är så vanligt så att taxi kan vara ett bra alternativ. Bilen företag som ligger på flygplatsen Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National och Thrifty. De är på den grundläggande nivån på parkeringsplatsen

Under 2008 7.603.845 passagerare som besöker flygplatsen. Från Fort Myers flygplats kan flyga till 30 olika destinationer, mestadels inom USA. Flygplatsen är under renovering.

Fort Myers flygplats har ett bra utbud av barer, kaféer, restauranger och butiker. Flera av de butiker som säljer friluftsutrustning och lokala produkter. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, affärscenter och ATM. Det finns inga hotell på flygplatsen.