Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cleveland

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cleveland inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cleveland miniguide

Hyrbil Cleveland
Biluthyrning Cleveland

Cleveland ligger i nordöstra USA och är den näst största staden i delstaten Ohio.Staden, som har 435.000 invånare (2008) ligger på sjön Erie, och är både en stor hamn och en järnvägsknut. Cleveland är administrativt centrum i länet Cuyahoga County, och delar av floden Cuyahoga River flyter genom staden.

Cleveland har många attraktioner och staden har både historiska, konsthistoriska och naturhistoriska museum. En stor turistattraktion är ”Rock and Roll Hall of Fame, som öppnade sina dörrar 1995. Musikmuseet med en rock’n roll som huvudtema, både spännande utställningar och evenemang.

Många turister också besöka den berömda konstmuseet, ”Cleveland Museum av Konst. Stället har en utställning av sådana berömda asiatiska samlingar, grekiska och romerska statyer och modern konst.

Stadens högsta byggnad – skyskrapan Key Tower – stiger 288,6 meter ovanför marken, och är en av Clevelands landmärken. Precis bredvid Terminal Tower är beläget, som byggdes under perioden 1922 – 1930, och är 216 meter hög.

Cleveland är också känt för sina många golfbanor, och för familjer med barn, ett besök på stadens zoo att rekommendera.

Den närmaste flygplatsen är Cleveland Hopkins International Airport, belägen 20 km sydväst om centrum.