Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Phoenix Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Phoenix Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Phoenix Flygplats miniguide

Hyrbil Phoenix Flygplats
Biluthyrning Phoenix Flygplats

Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) ligger fem miles från Phoenix och är den största flygplatsen i Arizona.Det finns goda bussförbindelser mellan Phoenix och till flygplatsen, och under 2013 ett nytt Airport Express blir färdig. Biluthyrning företag som ligger på flygplatsen Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National och sparsam.

39.891.193 passagerare använde Phoenix Airport under 2008 vilket gör den en av de 20 största flygplatserna i världen i fråga om antal passagerare.Det är den främsta knutpunkten för Stora sjöarna Airlines och US Airways. .Flygplatsen har tre terminaler, vilket är en buss mellan.

Det finns flera restauranger, barer, kaféer och butiker på flygplatsen taxfree butik som ligger på Terminal 4 Andra faciliteter inkluderar uttagsautomater, trådlöst internet, en speciell tjänst för sällskapsdjur, ett kapell, en frisör och Phoenix Airport Museum, som har mer än 500 konstföremål. Hilton Phoenix Airport som ligger nära flygplatsen har ett businesscenter.