Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Minneapolis

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Minneapolis inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Minneapolis miniguide

Hyrbil Minneapolis
Biluthyrning Minneapolis

Minneapolis är den största staden i delstaten Minnesota i USA, och har 388.000 invånare (2008).Ligger på Mississippi-floden och är ett ekonomiskt,   kommersiella och industriella centrum.Minneapolis är också en viktig knutpunkt.

15 km öster om Minneapolis är delstatens huvudstad S: t Paul. De två städerna har på senare år växt till ett sammanhängande storstadsområde och kallas för ”Twin Cities” – vänorter. Detta storstadsområde har cirka 3,5 miljoner invånare (2008).

Minneapolis är känd för sina många sjöar, bland annat Lake Minnetonka – som är ett populärt rekreationsområde.

Staden har flera kulturella attraktioner, inklusive Weisman Art Museum, som är en varierad konst museum och ett arkitektoniskt landmärke. The Walker Art Center är värt ett besök, som också har en underbar skulpturpark med 40 permanenta konstverk. I närheten ligger också den vackra kyrkan Saint Mary – USA: s första basilikan 1926.

Minneapolis har bra shopping, och stadens ”Mall of America är landets största köpcentrum med över 500 butiker och restauranger. Centret har också en inomhus nöjespark.

Två stora motorvägar som förbinder Minneapolis med resten av landet – Interstate 94 som går öst / väst och Interstate 35 som går norr-syd.

Stadens flygplats –   Minneapolis – Saint Paul International Airport – flygplatsen ligger 21 km söder om centrum.