Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Baltimore

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Baltimore inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Baltimore miniguide

Hyrbil Baltimore
Biluthyrning Baltimore

Baltimore är en av USA: s viktigaste hamnar och är beläget i nordöstra delen av landet på Atlantkusten. Baltimore är den största staden i delstaten Maryland – med 640.000 invånarna i stadens centrum. Huvudstadsregionen har cirka 2,7 miljoner invånare.

Baltimore har många attraktioner och sevärdheter, och ”Inre hamnen” i mitten är den mest besökta platsen i staden. Här hittar du ”Harbor Plats & The Gallery” – av stadens främsta shoppingcenter med restauranger, nattliv och underhållning.

Andra attraktioner i staden inkluderar Baltimore katedralen från 1800-talet, Fort McHenry – slottet från 1776, Baltimore Museum of Art – även verk av Matisse, Picasso och Van Gogh, Maryland Science Center – ett science center med interaktiva utställningar och Planetarium, Zoo, Maryland Zoo och stadens stora akvarium med delfin shower.

Observation däck ”Top of The World” är också en av de mest attraktiva destinationer. Detta är 27 våningen i World Trade Center, och härifrån en har 360 graders panorama utsikt över staden.

Den närmaste flygplatsen är Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport, som ligger 12,6 km söder om centrum