Hyrbil Baltimore

Jämför 1 200 leverantörer och spara upp till 70 % på biluthyrning

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanterat låga priser

tick-2 Inklusive försäkring och skatt

tick-2 Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm

Biluthyrning Baltimore

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Baltimore inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Baltimore miniguide

Hyrbil Baltimore

Biluthyrning Baltimore

Baltimore är en av USA: s viktigaste hamnar och är beläget i nordöstra delen av landet på Atlantkusten. Baltimore är den största staden i delstaten Maryland – med 640.000 invånarna i stadens centrum. Huvudstadsregionen har cirka 2,7 miljoner invånare.

Baltimore har många attraktioner och sevärdheter, och “Inre hamnen” i mitten är den mest besökta platsen i staden. Här hittar du “Harbor Plats & The Gallery” – av stadens främsta shoppingcenter med restauranger, nattliv och underhållning.

Andra attraktioner i staden inkluderar Baltimore katedralen från 1800-talet, Fort McHenry – slottet från 1776, Baltimore Museum of Art – även verk av Matisse, Picasso och Van Gogh, Maryland Science Center – ett science center med interaktiva utställningar och Planetarium, Zoo, Maryland Zoo och stadens stora akvarium med delfin shower.

Observation däck “Top of The World” är också en av de mest attraktiva destinationer. Detta är 27 våningen i World Trade Center, och härifrån en har 360 graders panorama utsikt över staden.

Den närmaste flygplatsen är Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport , som ligger 12,6 km söder om centrum