Hyrbil Baltimore Flygplats

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Baltimore Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Baltimore Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Baltimore Flygplats miniguide

Hyrbil Baltimore Flygplats
Biluthyrning Baltimore Flygplats – Foto: © JGHowes

Baltimore / Washington International Thurgood Marshall flygplats (BWI) ligger 16 km söder om Baltimore och 48 km nordost om Washington .Marshall BTI centralstationen är det ca 1,5 km från järnvägsstationen. Annars finns det goda bussförbindelser till både Baltimore och Washington. De biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National och sparsam. De är en 10 minuters bilresa från flygplatsen och en gratis pendelbuss tar dig dit.

20.490.000 passagerare besökte Baltimore Flygplats under 2008 vilket gör den till 24. största i USA. Det är den främsta knutpunkten för AirTran Airways, och även 13 andra flygbolag som trafikerar flygplatsen.Från Baltimore till en i första hand resa till andra destinationer i USA.

Utbudet av mat och dryck platser är mycket bra på Baltimore Flygplats, under 2008 var nominerad till de hälsosammaste flygplatsen i USA av Health Magazine. Shopping möjligheter är bra, och Baltimore Flygplats har trådlöst internet, business center, lekplats för barn, bankomater och postkontor. Four Points by Sheraton Hotel ligger på flygplatsen. Besökare kan också njuta av den underbara konst som visas på flygplatsen.