Hyrbil Baltimore Flygplats

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Baltimore Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Baltimore Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Baltimore Flygplats miniguide

Hyrbil Baltimore Flygplats

Biluthyrning Baltimore Flygplats – Foto: © JGHowes

Baltimore / Washington International Thurgood Marshall flygplats (BWI) ligger 16 km söder om Baltimore och 48 km nordost om Washington .Marshall BTI centralstationen är det ca 1,5 km från järnvägsstationen. Annars finns det goda bussförbindelser till både Baltimore och Washington. De biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National och sparsam. De är en 10 minuters bilresa från flygplatsen och en gratis pendelbuss tar dig dit.

20.490.000 passagerare besökte Baltimore Flygplats under 2008 vilket gör den till 24. största i USA . Det är den främsta knutpunkten för AirTran Airways, och även 13 andra flygbolag som trafikerar flygplatsen.Från Baltimore till en i första hand resa till andra destinationer i USA.

Utbudet av mat och dryck platser är mycket bra på Baltimore Flygplats, under 2008 var nominerad till de hälsosammaste flygplatsen i USA av Health Magazine. Shopping möjligheter är bra, och Baltimore Flygplats har trådlöst internet, business center, lekplats för barn, bankomater och postkontor. Four Points by Sheraton Hotel ligger på flygplatsen. Besökare kan också njuta av den underbara konst som visas på flygplatsen.

 

Svenska