Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sacramento

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sacramento inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sacramento miniguide

Hyrbil Sacramento
Biluthyrning Sacramento

Sacramento är huvudstad i delstaten Kalifornien i USA. Staden ligger i Central Valley, och har en befolkning på ca.460.000 (2007) – men du beräkna hela huvudstadsregionen, stiger antalet till omkring 1,4 miljoner.

Sacramento grundades 1848, efter att guld hade upptäckts i området. Då staden var länge centrum av den så kallade ”Gold Rush” i Kalifornien.

De mest populära punkt av intresse är den gamla staden, Gamla Sacramento, där de flesta gator är belagda med kullerstenar, och 53 överlevande historiska byggnader från 1860-talet utgör en enhetlig arkitektoniska miljön. Du kan också älskade ångfärja på Sacramento River.

Annars är det ett antal museer och kulturinstitutioner i Sacramento. Det mest berömda – och mest besökta – är den stora Sacramento Convention Center, som rymma Crocker Art Museum och en teater med 2.500 sittplatser.

Flygplatsen Sacramento International Airport ligger 16 kilometer nordväst om centrum.