Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Memphis

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Memphis inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Memphis miniguide

Hyrbil Memphis
Biluthyrning Memphis

Memphis är den största staden i delstaten Tennessee, och ligger vid Mississippifloden i grevskapet Shelby County. Staden har 680.000 invånare (2008) och är ett viktigt kommersiellt och industriellt centrum och järnväg.

Memphis är känt för Graceland, Elvis Presleys hem. Elvis bodde här fram till sin död 1977. Graceland är en stor turistattraktion, med 600.000 besökare årligen.Graceland byggdes som ett museum, en utställning av Elvis personliga tillhörigheter, kostymer, bilar etc. I förhållande till Graceland är hotellet ”Heartbreak Hotel” samt souvenirbutiker och restauranger.

Memphis också är känd som hemstad blues, och i centrum finns det nöjen kvartalet Beale Street – med restauranger, barer och blues konserter.

Annars staden botanisk trädgård, konst museum, arkeologiska museet och zoologiska park och bra shopping. En annan populär turistattraktion i Memphis är att ta en båttur med den gamla ångaren på Mississippifloden.

Staden har en egen Airport – Memphis International Airport – flygplatsen ligger 20 km söder om centrum.