Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Flagstaff

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Flagstaff inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Flagstaff miniguide

Hyrbil Flagstaff
Biluthyrning Flagstaff

Flagstaff ligger i sydvästra USA, och är en stad i delstaten Arizona med 60.200 invånare (2008).Staden är också säte för länet Coconino län. Flagstaff ligger 2121 meter över havet, och den högsta toppen i regionen är Humphreys Peak – ligger 17,7 km norr om staden – och åtgärder 3.852 m.

Turister använder ofta Flagstaff som bas när de besöker Grand Canyon, ett av USA: s största turistattraktioner. Grand Canyon är 140 km norr om Flagstaff – ca. 2 timmar i körtid, och Grand Canyon National Park är också listade som ett UNESCOs världsarvslista.

Flagstaff är också känd över hela världen för sin Lowell Observatory – När astronomerna upptäckte planeten Pluto 1930. Observatoriet är öppet för allmänheten.

Andra sevärdheter i stadens ”museum i norra Arizona” – en populär naturhistoriska museum samt ”The Arboretum att Flagstaff – en botanisk trädgård med en vacker samling träd och buskar.

Flagstaff är den största staden längs Interstate Highway 40 (som går längs med Kalifornien och New Mexiko), och är också en del av den berömda och historiska sträcka av ”Route 66”.

Staden har en liten flygplats – Flagstaff Pulliam Airport – som ligger 6 km söder om centrum.

Störst flygplats i Arizona är Phoenix Sky Harbor International Airport, som ligger 238 km söder om Flagstaff, utanför staden Phoenix.