Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Flagstaff

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Flagstaff inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Flagstaff miniguide

Hyrbil Flagstaff

Biluthyrning Flagstaff

Flagstaff ligger i sydvästra USA , och är en stad i delstaten Arizona med 60.200 invånare (2008).Staden är också säte för länet Coconino län. Flagstaff ligger 2121 meter över havet, och den högsta toppen i regionen är Humphreys Peak – ligger 17,7 km norr om staden – och åtgärder 3.852 m.

Turister använder ofta Flagstaff som bas när de besöker Grand Canyon, ett av USA: s största turistattraktioner. Grand Canyon är 140 km norr om Flagstaff – ca. 2 timmar i körtid, och Grand Canyon National Park är också listade som ett UNESCOs världsarvslista.

Flagstaff är också känd över hela världen för sin Lowell Observatory – När astronomerna upptäckte planeten Pluto 1930. Observatoriet är öppet för allmänheten.

Andra sevärdheter i stadens ”museum i norra Arizona” – en populär naturhistoriska museum samt ”The Arboretum att Flagstaff – en botanisk trädgård med en vacker samling träd och buskar.

Flagstaff är den största staden längs Interstate Highway 40 (som går längs med Kalifornien och New Mexiko), och är också en del av den berömda och historiska sträcka av ”Route 66”.

Staden har en liten flygplats – Flagstaff Pulliam Airport – som ligger 6 km söder om centrum.

Störst flygplats i Arizona är Phoenix Sky Harbor International Airport , som ligger 238 km söder om Flagstaff, utanför staden Phoenix.

 

Svenska