Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Fort Myers

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fort Myers inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fort Myers miniguide

Hyrbil Fort Myers
Biluthyrning Fort Myers

Fort Myers är beläget sydväst om delstaten Florida, floden Chaloosahatchee som rinner ut i Mexikanska golfen. Staden har 68.700 invånare (2008), och grundades 1850 som en militär fästning – och är den äldsta staden i grevskapet Lee County.

Fort Myers är känd som ”City of Palms” (”Palm City”) – på grund av 1800 palmer hittades längs McGregor Boulevard. Staden har många historiska och kulturella sevärdheter och bra shopping i butiker och varuhus.

Många turister kommer till staden för att simma i det inbjudande och kilometer långa sandstranden i Fort Myers Beach. Det är också bra golf möjligheter i området och staden har ett pulserande nattliv med pubar, kasinon och nattklubbar.

Calusa Nature Center & Planetarium är en stor turistattraktion i Fort Myers – när dessa kan lära sig om universum och se en enorm laser show.

”Edison & Ford Winter Estates är en av de mest besökta attraktioner. Myers Fort var mer än 50 år vintern bosättning Thomas Edison, och hans vän, bodde Henry Ford här alltför ofta. Huset Edison är nu ett museum utställning av hans många uppfinningar, ett laboratorium och en botanisk trädgård. Staden har också en årlig lysfestival i februari, för att hedra Thomas Edison.

City Airport – Southwest Florida International Airport – flygplatsen ligger 21 km sydväst om centrum.